Laat uw stem horen!

De afgelopen maanden heeft DURF niet stil gezeten. We zijn meermaals de straat op gegaan en hebben daarnaast ruim 8.000 flyers door de gemeente verspreid. Ook legde DURF wijkbezoeken af in onder andere Cleijn Duin en de Koestal. We hebben daar met vele bewoners gesproken, die een levendig beeld van hun wijk schetsten.

Begin september kwam het zomerreces tot een eind, en zijn we weer met het politieke werk begonnen. En in een nieuw politiek jaar wachten nieuwe kansen en mogelijkheden! Wilt u daarbij helpen?

U kunt natuurlijk lid worden. Maar er is veel meer mogelijk. Kom eens bij een fractievergadering langs, help ons als vrijwilliger, of als u politiek actief wil worden – neem dan gerust eens contact met ons op (mail@durfkatwijk.nl). U kunt altijd een afspraak maken. Schroom dus niet als u iets voor DURF wil betekenen! Het kunnen de kleinste dingen zijn die ons vooruit helpen.

Binnenkort komen we met meer informatie. We willen DURF verder vernieuwen en uitbouwen. Houd onze media in de gaten en laat vooral weten wat u de partij zal aanraden. Samen staan we pal voor onze dorpen. Samen laten we een optimistisch, democratisch geluid horen voor een beter Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.