Oproep! Deel uw ervaringen met Dunergie

De laatste maanden is DURF meermaals de wijken in getrokken om mensen te vragen wat er zoal speelt. Zo ook in de Koestal en Cleijn Duin. Veel onderwerpen kwamen ter sprake maar een punt dat opvallend vaak werd genoemd is het project ‘Dunergie’. Dit is een initiatief van Dunavie om de woningen te verduurzamen. Betere isolatie en zuinigere woningen moeten tot een lagere energierekening leiden. Veel bewoners gaven aan dat hier onduidelijkheid over is, bijvoorbeeld over het simpele feit wanneer de ingrepen precies zullen plaatsvinden. De communicatie laat volgens deze inwoners de wensen over.

DURF is de partij die dit dossier scherp in de gaten houdt en om hier politiek iets mee te kunnen doen zouden we graag meer ervaringen willen horen van huurders. Bijvoorbeeld hoe u naar Dunergie kijkt en hoe de communicatie afgelopen tijd is verlopen. Heeft u vragen, wilt u iets met ons delen, of uw zorgen uiten – schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt hier reageren of een privébericht sturen.

Ook als u ergens anders mee zit, laat het ons als DURF weten! U kunt altijd contact met ons opnemen. Een gemeente is er voor haar burgers – en niet andersom.