Welkom Heleen!

DURF mag weer een top-kandidaat verwelkomen:

'Mijn naam is Heleen de Vreugd, moeder van 2 kinderen. Woonachtig in de Rijnsoever waar ik vaak wandel met mijn hond. Fijne omgeving met veel groen, sport, winkels, scholen, bieb en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren voor bewoners is wel een probleem. 
Verder is huisvesting een aandachtspunt en met name voor jongeren. Wachtlijsten voor een betaalbare huurwoning zijn te lang en de starterslening moet behouden worden. 
Een centraal gelegen multifunctioneel cultureel centrum zou een mooie aanvulling zijn voor heel Katwijk, zeker nu Tripodia wegvalt. De bibliotheek mag en kan dan blijven zoals het is. Het geld kan dan beter besteed worden en zou de samenhang van de Katwijkse bewoners kunnen verbeteren. 
Verder heb ik altijd gebruik gemaakt van mijn stemrecht. Ik vond het altijd lastig een partij te kiezen waar ik vertrouwen in had. 
Helaas heb ik niet het gevoel gekregen dat er naar de inwoners werd geluisterd. Nu sluit ik mij aan bij DURF omdat het verschil zeker gemaakt kan worden. Dit om Katwijk nog mooier te maken, een plaats waar ieder zich prettig voelt'. 

Februari 2018