Welkom Nettie!

Mijn naam is Nettie Koster, 47 jaar en ben moeder van een bijna volwassen zoon en dochter. Samen met hen woon ik nu bijna twee jaar met veel plezier in Valkenburg. Ik ben me bewust van de fijne omgeving waarin we wonen en welke mogelijkheden deze plek biedt.

Ik zal mij binnen DURF vooral inzetten op het gebied van veiligheid en op sociaal vlak. Met een brede kijk naar thema's die betrekking hebben op jeugd, zoals de aanpak van drugsgebruik onder jongeren, zonder het belang van bijvoorbeeld een goede ouderenzorg, onderwijs, leefbaarheid en integratie uit het oog te verliezen.

Daarnaast vind ik het belangrijk om te observeren, goed te luisteren en na te denken voordat je vindt, roept of doet. Een voorbeeld daarvan is dat DURF pleit voor een proef voor winkel opening op zondag om daarmee een concreet beeld van de voor-, en tegenargumenten te krijgen en aan de hand van feiten besluit te vormen.

Ik wil bouwen op wat goed is maar scherp blijven op de snelle ontwikkelingen in onze maatschappij...en juist daarom; verandering mogelijk maken! DURF werkt aan een nog mooier en beter Katwijk en ik heb er veel zin in om daaraan bij te dragen!