Rens van Duijn

Rens van Duijn

Mijn naam is Rens van Duijn. Ik heb een Master Bestuurskunde afgerond en momenteel doe ik een Master Geschiedenis. Geboren en getogen in Katwijk, ben ik bekend met de geschiedenis en cultuur van onze gemeente.

Deze combinatie van opvoeding en opleiding staan ten grondslag aan mijn interesses in de politieke partij DURF. De geschiedenis en cultuur van Katwijk worden onderbelicht. DURF onderneemt actie om de prachtige geschiedenis en cultuur van Katwijk te behouden en te waarderen. DURF toont hiermee een mooi initiatief waar ik mij achter kan scharen.

Daarnaast is de positie van de jongeren in de huidige samenleving een belangrijk onderwerp. Het wordt voor mij moeilijk om een huis te vinden. Het tekort aan huizen voor jongeren is een schrijnend probleem dat DURF wilt oplossen. De woningbouw is, voor zowel mijzelf als DURF, een onderwerp van groot belang. De jeugd is ook gebaat bij meer mogelijkheden aangaande uitgaansgelegenheden. Alhoewel de clubs in Katwijk prima vermaak bieden, moeten de jongeren een alternatief hebben. DURF vindt dat er een nachtbus moet komen in Katwijk.

De inzet die DURF wilt leveren voor onder andere de cultuur, geschiedenis en jeugd van Katwijk, leidde ertoe dat ik me aan wilde sluiten bij DURF.